top of page

Arama Sonuçları

7 items found for ""

  • Creavit Çamaşır Makinesi ve Kurutma Makinesi Dolabı ile Banyonuzda Düzen

    Banyonuza Creavit Markalı Çamaşır Makinesi ve Kurutma Makinesi Dolabı ile Paspas DolabıBanyoda hacim kaplayan çamaşır ve kurutma makinelerini düzenli bir şekilde konumlandırmayı sağlayan Creavit çamaşır ve kurutma makinesi dolabı, aynı zamanda çok amaçlı paspas dolabı ve gizli tezgahı ile de hayatınızı kolaylaştırır. Modüler kullanım özelliği ile hem ayrı ayrı, hem de çamaşır&kurutma makinesi dolabı ve çok amaçlı paspas dolabı olarak birlikte satın alınabilen bu dolap modülünü ister banyoda, ister mutfakta ya da evin farklı noktalarında, ihtiyacınıza uygun şekilde montajını yaptırabilir güvenle kullanabilirsiniz. Sürgülü gizlenebilir kapakları ile, daha rahat ve kullanışlı bir ortam yaratan çamaşır&kurutma makinesi dolabı, iki makine alanı arasında yer alan gizli tezgahı sayesinde, çamaşırların makineden çıkarılması esnasında büyük kolaylık sağlar.‍Creavit Çamaşır Makinesi ve Kurutma Makinesi Dolabı ile Paspas Dolabı hakkında hazırlanan videoyu ile dekovin Youtube kanalında izleyebilirsiniz :

  • Banyo Tasarımında Siyah Renk Kullanımı

    Son yıllarda değişen trendler, moda ve farklı ürün tasarımlarıyla birlikte siyah renge: evlerde, ofislerde daha fazla yer verilmeye başlandı. Renkler arasında asaletin, mimarinin de simgesi olan siyah; beraberinde kontrast olarak kullanılacak renklerle birlikte, banyo dekorasyonunda da yerini aldı. “Siyah sert bir renk olmasının yanısıra netliği, gücü ve disiplini simgeler. Aynı zamanda gizemin rengidir. Siyahın yaşam alanlarında kullanılmasının insan üzerinde olumlu etkilerinden biri de konsantrasyonu arttırmasıdır.” Doğru kullanıldığı takdirde tasarımlarda çok iyi sonuçlar ortaya çıkaran siyah rengin; yer ve duvar karoları, banyo dolapları, vitrifiyeler, armatürler ve aksesuarlar ile sıkça kullanılmaya başlandığı yaşam alanlarından biri de banyodur. Siyah rengin ağırlıklı olduğu banyolarda; beyaz, kırmızı, gümüş ya da altın renkleri ile kontrast oluşturmak doğru bir tercih olacaktır. Banyo aksesuarları bölümünde ise, aynalar, sabunluk, aplikler banyoyu daha çarpıcı ve keyifli bir alana dönüştürecektir. Siyah Banyolarda Aydınlatma Nasıl Olmalıdır ? Aydınlatmanın nasıl olacağı siyah banyolar için çok önemlidir. Doğru yapılan aydınlatma banyoyu; temiz ve sıcak gösterir. Gümüş/Altın lambalar ya da aplikler sayesinde siyah banyolar oldukça şık bir görünüme kavuşacaktır. Banyonuz için ışığın ideal rengi sarı ya da beyaz olmalı ve yeterli düzeyde aydınlatma sağlıyor olması gereklidir.Eğer banyonuz küçükse daha büyük göstermek için köşelere aydınlatmalar yerleştirebilirsiniz.

  • Küçük Banyolar için Tasarım Önerileri

    Küçük veya dar banyonuzu yenilerken doğru ürün ve renk seçimi ile olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz. Nasıl mı ? Size faydası olacak birkaç tasarım önerimizi aşağıda sıraladık : Yer/Duvar Karosu Seçimi Banyonuzun yer veya duvar karo seçiminde öncelikle dikkat etmeniz gereken 3 konu var: Renk, boyut ve yüzey...Geniş ve ferah bir banyo için açık renkler tercih etmeniz yerinde bir karar olacaktır. Desenli karo yerine düz renk karolar küçük banyolar için idealdir. Banyolarda, ıslak zeminlerde kayma düşme tehlikesine karşın, mat kaymazlık derecesi yüksek olan karo seçmeniz gerekir. Karo boyutunu banyonuzun metrekare alanına göre belirleyebilirsiniz.Büyük ebatlı karolarda işçilik ve zaman avantajının yanısıra kesintisiz bir görünüm olur. Ama bu karolar küçük banyonuza büyük gelebilir, karo seramikleri aldığınız mağazada satış temsilcisi ile karar verebilirsiniz. Lavabo Seçimi 40x50'den başlayan minimal lavabolar, 36x55 cm'den başlayan mobilya uyumlu lavabolar ( alt tarafı küçük dolap olabilir ), 45x56 cm'den başlayan yarım kolon ayaklı lavabolar küçük ve dar banyoların lavabo alternatifleri olabilir. Yıkanma Alanı Seçimi : Küvet / Duş Teknesi Banyodaki küvetler, duş teknesine göre 2 kata varan yer kaplar. Küveti banyonuzdan kaldırdığınızda, büyük bir alan açılacaktır. Yeni trend duş kabinlerinde çerçevesiz seçimler banyonuzu ferah göstermede en büyük faktör olacaktır, ayrıca temizlik de kolay olacaktır. Klozet Seçimi : Asma Klozet /Duvara Dayalı Klozet Küçük banyolarda duvara dayalı (duvara sıfır) klozet yerine, daha az alan kaplayan gömme rezervuarlı asma klozetler ile banyonuzda hem alan açısından ferahlama, hem de temizlik açısından kolaylık elde edersiniz. Banyo Mobilyası Seçimi Banyonuzda havlu, tuvalet kağıdı, temizlik malzemeleri, makyaj malzemeleri için depolama alanı önemlidir. Banyonuz küçük olunca kapaklı/kapaksız asma dolaplar bu işi görecektir. Başka bir alternatif ise, mobilya uyumlu lavabolar....bu lavaboların altına gelen dolaplar depolama ihtiyacınıza çözüm olacaktır. Kapı Arkası Bu alanı unutmayın, havluluk askıları ile bornoz, havlu askı ihtiyacınızı karşılayacaktır.

  • Mainzu Ceramica Duvar Karoları ile Nostaljik Esintiler Evinizde, Restoranınızda, Kafenizde...

    Seramik sektörünün küçük ebatlı yer ve duvar karosunda lider markalarından biri olan Ispanyol Mainzu Ceramica, tasarımları, yüzey ve renkleri ile dikkat çekiyor... Eskitilmiş yüzey, vintage tasarımlı ya da metal yüzeyli parlak/mat karoları ile farkını belli eden Mainzu Ceramica; özellikle konut, kafe, otel, restoran projelerinde çok tercih ediliyor... Mainzu Yer ve Duvar karoları, geometrik/doğal desenli olarak müşterilere sunuluyor. Farklı model ve renkleri olan Mainzu yer ve duvar karolarını dekovin.com' da inceleyebilirsiniz.

  • Seramik Seçiminde Hatırlanması Gereken Konular

    Birçok insan yaşamları boyunca oturdukları evi ya da yeni satın aldıkları evi en az bir kaç sefer tadilat ve yenileme işleriyle uğraşır. Tadilat/Yenileme projelerinde seramik seçimi yaparken ebat, yüzey özellikleri, kullanım alanları gibi önemli konular unutulmamalıdır. Özellikle yer karolarında mat yüzeyler kullanım olarak daha elverişlidir. Islak hacimlerde (banyo gibi) kaymazlık özellikleri ile güvenli kullanım imkanı sağlamaktadır. Ev Tadilat Zamanı Yarı parlak ve parlak yüzeyler ise daha gösterişli olmasına rağmen kullanım alanları daha kısıtlıdır. Temizlik ve çizilme konularında dikkat edilmesi gerekmektedir.Eğer yeni bir ev satın aldıysanız; su ve elektrik tesisatları yeni olduğundan herhangi bir tadilat gerektirmeyecektir. Seramiklerin ve banyo yerleşiminin değişmesini istiyorsanız, mevcut seramikleri kırmadan yenileme işlemini de tamamlayabilirsiniz. “Tesisat projesinin düzgün yapıldığından emin değilseniz, mutlaka bir ustadan yardım alarak kontrol ettirmeniz, geelcekte herhangi bir tesisat problemi yaşamamanız açısından önemlidir.” Son Banyo/Mutfak Tasarım Trendleri Seramik üretimi Türkiye'de ve dünyada kendisini çok hızlı yenileyen, tasarımın sonsuz olduğu prensibinde ilerleyerek tasarımcılara ve müşterilere farklı alternatifler sağlamaktadır. Seramik üreticileri doğadaki mermer, değerli taşlar, ahşap desenler gibi birçok grafiği gerçeğine en yakın şekilde seramiklere baskı olarak uygulayarak hem doğayı korumakla, hem de ekonomik anlamda olanaklar sağlamaktadır. Kullanım alanlarında mat/parlak veya mermer ya da taş görünümlü seramiklerle doğal ahşap ve taş kombinasyonu yaparak sınırsız mekan tasarımları yapılabilir. Yer ve duvar karolarını sadece ıslak hacimlerde (banyo, wc gibi) değil hol, antre, mutfak tezgah arası, balkon, teras , tv arkası gibi birçok farklı alanda kullanabilirsiniz. Yurtdışında yer ve duvar karoları ağırlıklı yapı marketlerden temin edilmekte, ülkemizde ise hem yapı marketler hem de mağazacılık ve sunum açısından müşterilere fikir verebilecek bayi showroomları üzerinden sunumu ve satışı yapılmaktadır. Bu da müşterilere daha iyi hizmet vermek anlamında ihtiyaçların ve arayışların daha kolay anlaşılmasında büyük fayda sağlamaktadır.

  • Creavit Ducky Çocuk Lavabosu

    Creavit tarafından çocuklara özel olarak tasarlanan Ducky, bu alanda A’ Design Award ödülüne sahip ilk banyodur. Tasarım ödüllü çocuk banyo takımı olan Creavit Ducky Banyo Takımı, lavabo, klozet, lavabo armatürü ve banyo aynaları ile çocuklara banyo kullanımını sevdiriyor, hijyen alışkanlığını kolayca kazandırıyor... Eğlenceli Ducky Çocuk Banyosu setinde; duvara dayalı klozet, lavabo, lavabo bataryası ve ayna bulunmaktadır. Sette bulunan Creavit Ducky Ficus Lavabo armatürünü, başka banyo tasarımlarında da özgün mekanlar oluşturmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Creavit Çamaşır Makinesi ve Kurutma Makinesi Dolabı ile Banyonuzda Düzen...

    Banyoda hacim kaplayan çamaşır ve kurutma makinelerini düzenli bir şekilde konumlandırmayı sağlayan Creavit Markalı Çamaşır Makinesi ve Kurutma Makinesi Dolabı ile Paspas Dolabı, aynı zamanda çok amaçlı paspas dolabı ve gizli tezgahı ile de hayatınızı kolaylaştırır. Modüler kullanım özelliği ile hem ayrı ayrı, hem de çamaşır&kurutma makinesi dolabı ve çok amaçlı paspas dolabı olarak birlikte satın alınabilen bu dolap modülünü ister banyoda, ister mutfakta ya da evin farklı noktalarında, ihtiyacınıza uygun şekilde montajını yaptırabilir güvenle kullanabilirsiniz. Sürgülü gizlenebilir kapakları ile, daha rahat ve kullanışlı bir ortam yaratan çamaşır&kurutma makinesi dolabı, iki makine alanı arasında yer alan gizli tezgahı sayesinde, çamaşırların makineden çıkarılması esnasında büyük kolaylık sağlar. ‍Creavit Çamaşır Makinesi ve Kurutma Makinesi Dolabı ile Paspas Dolabı hakkında hazırlanan videoyu ile dekovin Youtube kanalında izleyebilirsiniz :

bottom of page